Deklaracja dostępności

Zainwestuj w gminie Stawiguda

WÓJT GMINY STAWIGUDA Michał KontraktowiczDobra inwestycja to taka, która nie tylko przynosi zysk, ale i satysfakcję. Tę zapewnia work life balance, czyli równowaga między życiem zawodowym a osobistym.

Nie ma lepszego miejsca na osiągnięcie takiego balansu niż Warmia i Mazury, a szczególnie piękne lesiste i położone nad niezwykle czystymi jeziorami okolice Stawigudy. Prowadzenie działalności w takich okolicznościach przyrody to czysta przyjemność. Szczególnie, że zapewniamy wiele ułatwień dla biznesu, a rodziny przedsiębiorców znajdą u nas również dobre miejsca dla życia.

Wielką zaletą naszej gminy jest również jej położenie geograficznie, przy drodze krajowej DK51 i S7, w odległości niespełna dwóch godzin jazdy z Warszawy i Gdańska. Zapraszam serdecznie do bliższego poznania naszej gminy, odkrycia jej potencjału, który dostrzegło już wielu przedsiębiorców reprezentujących różne branże. Nam szczególnie zależy na tych, które nie narażają naszej przyrody, od której nie mamy większego skarbu.

Zachęcam do kontaktu z pracownikami naszego urzędu gminy, którzy doradzą i pomogą we wszystkich kwestiach.

Michał Kontraktowicz
WÓJT GMINY STAWOGUDA